Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Armel Operaverseny és Fesztivál

Budapest 2019. július 02. - 2019. július 06.

Armel Operaverseny és Fesztivál

Az Armel Operaverseny és Fesztivál a legjobb operaénekeseket szólítja versenybe.

 

A verseny a komplex előadói teljesítményt díjazza.

Ezen a versenyen nem feltétlenül a legkülönlegesebb hangi adottságokkal rendelkező, legjobb énektudású fiatal nyer, hanem az a tehetséges előadó, aki a legmagasabb színvonalon képes ötvözni a műfaj komplex szakmai kívánalmait, így az operaéneklést, a színpadi mozgást és a színészi alakítást.

 

Produkciókban versenyeznek az előadók.

Ahhoz, hogy az énekesek komplex előadói tehetségét megítélhesse a zsűri és a közönség, a versenyzők különböző előadások szereplőiként lépnek a nézők elé. Az operaverseny ezért új produkciókat hoz létre operaházakkal koprodukcióban. Minden évben öt produkció jön létre öt különböző ország operaházában, és kerül bemutatásra végül a döntőben, a fesztivál keretei között.

 

Közeli fürdő

 

A több mint 450 éves Rudas fürdőben gyógyfürdő, törökfürdő, élményfürdő és uszoda várja a fürdőzőket. A műemléki környezet és a tetőtéri medence a dunai panorámával igazán különleges helyszín egy kellemes mártózáshoz. A fürdőt Budapesten, a Döbrentei tér 9. szám alatt találjuk.

 

 

 



Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Budapest
Látnivalók